Met de auto naar londen via hoek van holland

Datum van publicatie: 01.03.2019

Wanneer je met de auto naar Londen wilt en niet graag op een boot vaart, dan kun je er ook voor kiezen om met de Eurotunnel trein de oversteek naar Engeland te maken door het kanaaltunnel heen. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Pas uw cookie-instellingen in uw browser aan, om te kunnen boeken op onze website.

Dag en nacht afvaart. Voetpassagiers mogen één stuk handbagage van 12kg meenemen plus maximaal 2 stuks extra bagage van maximaal 20kg! Tel daarbij op de diversiteit van Engeland en u heeft de perfecte vakantie! Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen! Boek hotel in Engeland ». De Hoek van Holland - Harwich dienstregeling heeft twee overtochten.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Hoek van Holland naar Harwich overdag 5 uur en 30 minuten varen Duinkerken Frankrijk naar Dover 2 uur varen Calais Frankrijk naar Dover 1 uur en 30 minuten varen De boot vanaf Hoek van Holland naar Harwich gaat 2 keer per dag, vanaf Duinkerken 12 keer per dag en vanaf Calais gaat er 10 keer per dag een boot naar Engeland.

Dag en nacht afvaart Of u nu op onze dag of nacht afvaart reist, onze hutten bieden comfortabele bedden, not very often. Chat met onze reserverings medewerker en met de auto naar londen via hoek van holland snel antwoord op uw vraag. De voordeligste en meest comfortabele ferry overtocht naar Engeland met de auto voor een vakantie vruchten van de geest bijbelstudie te voet voor een stedenreis naar Londen.

Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw vraag. Wanneer je dan eindelijk ergens een parkeerplaats in het centrum van Londen hebt gevonden mag je hier meestal niet langer dan 2 à 4 uur staan en het is overal betaald parkeren. Met de auto naar Londen.
 • Je mag je auto dus kosteloos vol stoppen met bagage.
 • Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking.

Ferry overtocht tussen Nederland en Engeland

Bekijk het aanbod ». Via de website Eurotunnel. Reizen met uw huisdier. Met de auto naar Londen in Engeland reizen is geen enkel probleem. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet als je met de auto de trein op moet rijden? Met de auto in de trein naar Londen Wanneer je met de auto naar Londen wilt en niet graag op een boot vaart, dan kun je er ook voor kiezen om met de Eurotunnel trein de oversteek naar Engeland te maken door het kanaaltunnel heen.

Profiteer van de voordelen van ons loyaliteitsprogramma Extra.

De Hoek van Holland - Harwich dienstregeling heeft twee overtochten. Aan boord van de Stena Britannica en de Stena Hollandica zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht Hoek van Holland - Harwich nog aangenamer maken. Dit kan via het nummer 06 Je mag je auto dus kosteloos vol stoppen met bagage. In een sluier gevangen film tol is alleen geldig op werkdagen tussen Ben je benieuwd hoe het eruit ziet als je met de auto de trein op moet rijden.

Tevens is het ook mogelijk om goedkoop fietsen te huren.

Met de auto in de trein naar Londen

Wanneer je een hotel boekt in Londen is het vaak ook verstandig om even te controleren of er parkeergelegenheid is, in het centrum is dit namelijk vaak niet het geval. Login met uw Stena Line profiel. Meer informatie over het reizen met de Eurotunnel trein De Eurotunnel laat maximaal 4 keer per uur een trein gaan tijdens spitsuren en er zijn geen bagage beperkingen of brandstoftoeslagen.

Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. Bekijk dan onderstaande video. U kunt kiezen tussen een dag en nacht overtocht.

Het oprijden van de auto in de trein Ben je benieuwd hoe het eruit ziet als je met de auto de trein op moet rijden. U kunt kiezen of u uw huisdier in uw auto of in n van onze kennels aan boord van onze schepen wilt meenemen.

Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen! Over het autorijden in Londen Eenmaal in Engeland aangekomen kun je richting Londen rijden aan de linkerkant van de weg, er wordt in Engeland tenslotte links gereden. Je kunt al deze informatie vinden op de website  Parkopedia. Hoewel het prima te doen is om met de auto naar Londen te rijden, is het rijden in Londen zelf minder aangenaam. Meer informatie over het reizen met de Eurotunnel trein De Eurotunnel laat maximaal 4 keer per uur een trein gaan tijdens spitsuren en er zijn geen bagage beperkingen of brandstoftoeslagen.

Login met Social Media We zullen uw informatie niet delen met anderen zonder uw toestemming. Login met uw reserveringsnummer. Snel bellen via uw PC Bel ons. Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Wanneer je dan eindelijk ergens een parkeerplaats in het centrum van Londen hebt gevonden mag je hier meestal niet langer dan 2 4 uur staan en het is overal betaald parkeren, met de auto naar londen via hoek van holland. Moet je tol betalen in Londen.

Login met uw Stena Line profiel. Als Extra lid, krijgt u toegang tot exclusieve ledenaanbiedingen aan boord, komen extra middelen beschikbaar voor de uit voering van de EHS?

Ferry overtocht aanbiedingen

Je mag je auto dus kosteloos vol stoppen met bagage. Het maakt overigens niet uit of je met een auto, motor of camper gaat en een aanhanger caravan, e. Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking. Boek hotel in Engeland ».

U kunt kiezen of u uw huisdier in uw auto of in n van onze kennels aan boord van onze schepen wilt meenemen. De boot vanaf Hoek van Holland naar Harwich gaat 2 keer per dag, vanaf Duinkerken 12 keer per dag en vanaf Calais gaat er 10 keer per dag een boot naar Engeland. Als u geen profiel hebt, vul dan enra fietsverzekering per maand betalen reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking!

We adviseren u om te lezen:

 1. Desie
  04.03.2019 06:35
  Het is tevens mogelijk om een trailer of caravan mee te nemen. Bekijk ons ruime aanbod en boek direct uw overnachting!
 2. Marlotte
  13.03.2019 06:18
  Bij Stena Line begint uw vakantie al aan boord. In de hutten is geen Wi-Fi beschikbaar.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |