Ik krijg een neefje of nichtje tshirt

Datum van publicatie: 06.03.2019

Of hoe doe ik dit? Echt een heel leuke win-actie, mijn nichtje hoopt 1 april geen grapje 1 jaar te worden! Een stoer verjaardagsshirt is ook leuk voor de jarige.

Ik kocht bij Stoffen Van Leuven een streepjestricot en vond dat daar precies wel ideaal voor. Ben benieuwd op het volgende jaar. De actie loopt tot 28 januari. Je vindt in dit artikel ook een leuke win-actie! Haar een tshirt aangetrokken met ik krijg een nichtje of neefje En zo de woonkamer in gestuurd haha.

Je zou tricot kunnen gebruik ipv boordstof of de stof tweemaal kunnen omvouwen zoals in dit voorbeeld: Er is op mijn blog ook een give away lopende nu. Majane 7 augustus om. Dus ik testte eerst even uit in een maatje 62 met een tricootje dat ik ooit hier kocht.

Bedankt voor de uitleg!

Ik ben volop bezig met de uitzet voor ons kleintje dat op komst is. Net waar ik naar op zoek was. Ik heb drie verschillende ontwerpen gemaakt die natuurlijk ook in andere kleuren gemaakt kunnen worden. Aangezien het een patroontje met lange mouwtjes was, kortte ik die mouwtjes wat in zodat het in verhouding was met de rest. De 62 zijn we hier ook al lang ontgroeid, dus ik gun het aan iemand anders. Maar tricot ik durf nog steeds nog niet zo

Elien Demarr 7 augustus om En ook bedankt voor je uitleg, voor later? Een super leuk shirtje voor mijn kleindochter gemaakt van dit patroon.

Alhoewel ik mij met alle creatieve bezigheden ook niet verveel. En dan met echo foto erbij. We hebben alles stiekem gefilmd en daar wat leuks van geknutseld, die gaat zeker nog van pas komen.

Voor jongens!

Nà de strijk zet ik mijn naaimachine terug in de living en dan is dit het eerste dat ik graag wil proberen!

Niet voor mij ahneen dat zou al te belachelijk zijn maar voor een kleine manneke Gust ook niet van mij, al is dat "jammer genoeg": De draad die ik normaal gebruik bij één naald laat ik in de linkernaald komen, de extra draad in de rechternaald.

Geachtehet vierkantje is telkens maar 4cm ipv 5cm kan iemand mij helpen hoe dit komt, een ruime keuze dus. Nu ga ik dit shirt een aantal keer proberen te maken. Katja Yane 7 augustus om Ken jij een kindje die binnenkort 1 jaar wordt. Je vindt in dit artikel ook een leuke win-actie.

Gratis naaipatronen babykleding / kinderkleding maat 56 t/m 170

Moeilijk is dat niet, Hallo, Ik wil graag zo'n shirtje maken in maat SoFilles 7 augustus om Hoi Iris, je knipt de twee delen van de mouwen uit en zet ze bij de stippellijn aan elkaar vast.

  • Mira 9 augustus om
  • Hoi, Heb jij toevallig ook een patroon vor een jongens joggingbroek?
  • Aan mijn vader banketletters die het woord 'opa' vormden.
  • Hij wordt in februari alweer één jaar.

I only speak German and English but the pictures are so great that I was able to follow the instructions.

Dit heb ik bij de verschillende katoenen ik krijg een neefje of nichtje tshirt wel steeds gedaan namelijk. Vind het prachtige truitjes, alletwee. Hij wordt in februari alweer n jaar. Crea Roosje 21 januari om.

Ik had dat in het begin dat ik met tweelingnaalden werkte ook altijd. Gepost door JoChapeau op 5: Iemand maakte aan tafel een opmerking in de stijl van "dat merk je wel wanneer is suriname een kolonie van nederland geworden je zelf kinderen hebt", over zo'n 8 maanden dus" En voor de ruimere kennissenkring hebben we gewoon de weken echo op facebook gegooid, maar dit ook nog eens kan doen in een zitmeubel dat er optimaal uitziet n zit.

Extra informatie

Carnaval festival, in de Efteling.. Liesbeth 19 maart om Zo hebben we samen iets heel bijzonders gemaakt, met een beetje van Ralph en een beetje van mij, goed schudden en klaar! Iemand maakte aan tafel een opmerking in de stijl van "dat merk je wel als je zelf kinderen hebt", en mijn man antwoordde heel droog "oh, over zo'n 8 maanden dus" En voor de ruimere kennissenkring hebben we gewoon de weken echo op facebook gegooid.

Ik doe graag mee met de actie, iets lekkers voor bij de koffie. Anoniem Gesloten tupperware bakje gegeven aan mn ouders, Kay wordt 22 maart 1 jaar: Nu ga ik dit shirt een aantal keer proberen te maken!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |