Aanhangers van een partij

Datum van publicatie: 13.03.2019

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Zij is de eerste vrouw die voor een grote partij een gooi doet naar het presidentschap van Mexico. Omdat de macht van de PRI nu niet meer vanzelfsprekend was zocht president Carlos Salinas bondgenoten om zijn positie te kunnen behouden, zodat hij zich gedwongen zag concessies te doen aan de PAN.

De PAN is een uitgesproken tegenstander van de legalisering van abortus , euthanasie , geregistreerd partnerschap voor homoseksuelen en seksuele voorlichting op scholen. Aanhangers van de partij worden panistas genoemd. In andere projecten Wikimedia Commons. De huidige partijvoorzitter is César Nava.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 11 dec om In Guanajuato , de meest katholieke staat van Mexico, kan de partij doorgaans op meer van de helft van de stemmen rekenen terwijl de partij in Guerrero en Tabasco niet boven de tien procent uitkomt. De PAN is de tweede partij van Mexico.

Tegenstanders van het neopanisme vormden het 'Democratisch en Doctrinair Forum', nam de steun af. In was Efran Gonzlez Luna de eerste presidentskandidaat namens de PAN, hoewel de partij bij eerdere presidentsverkiezingen al kandidaten van andere partijen had ondersteund. Maar omdat hij, in de Bajo en in Yucatn, geleid door onder anderen Jess Gonzlez Schmal en Jos Gonzlez Torres en beschuldigden de partij ervan een elitepartij te zijn die slechts oog had voor de rijken, maar heeft geen prioriteit, aanhangers van een partij.

Ook is de partij sterk in de noordelijke deelstaten, live webcam new york city er alles aan aanhangers van een partij maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijken. Op 1 december werd Caldern ingehuldigd als president.

Ook is de partij sterk in de noordelijke deelstaten, in de Bajío en in Yucatán.
 • Sommigen meenden dat extreemrechts in de partij aan de touwtjes trok. In de jaren 50 werden de rangen aangevuld met enkele gematigde leden van de Nationaal Synarchistische Unie UNS , een ultraconservatieve beweging die verscheurd werd door interne twisten.
 • In stapten zij uit de PAN en een deel van deze oud-PAN-leden zou later aan de basis staan van de sociaaldemocratische partij Convergentie.

Navigatiemenu

In de daaropvolgende jaren bestond er grote verdeeldheid over de te volgen koers; sommige leden wilden de PAN in het politieke centrum houden, terwijl anderen een openlijker conservatieve koers voorstonden, terwijl de leden het ook niet eens waren over de manier waarop men de dominantie van de PRI moest bestrijden. De PAN is een uitgesproken tegenstander van de legalisering van abortus , euthanasie , geregistreerd partnerschap voor homoseksuelen en seksuele voorlichting op scholen.

Wel won de partij in deze tijd voor het eerst een aantal burgemeestersverkiezingen in grote steden, waaronder Mérida , Veracruz , Mexicali en San Luis Potosí. Partido Acción Nacional Nationale Actiepartij. Sommigen meenden dat extreemrechts in de partij aan de touwtjes trok. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De partij geldt als conservatief.

 • In de jaren 90 zette de groei zich voort met meerdere gouverneurszetels in onder andere Chihuahua , Guanajuato , Yucatán en Jalisco. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
 • Door de economische crisis die begin jaren 80 losbrak en wetswijzigingen die de rechten voor oppositiepartijen enigszins verruimden, begon de PAN in de jaren 80 te groeien. Van oudsher geldt de PAN als rooms-katholiek , hoewel het volgens de Mexicaanse grondwet verboden is politieke bewegingen op religie te baseren, zodat verwijzingen naar het katholicisme in officiële partijdocumenten niet voorkomen, hoewel de PAN wel lid is van de Christendemocratische Internationale en de Christendemocratische Organisatie van Amerika.

In stapten zij uit de PAN en een deel van deze oud-PAN-leden zou later aan de basis staan van de sociaaldemocratische partij Convergentie. Overgenomen van " https: Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

In andere projecten Wikimedia Stad van gevallen engelen samenvatting. De huidige partijvoorzitter is Aanhangers van een partij Nava.

De partij kreeg harde klappen bij de regionale en lokale verkiezingen inen In liet de partij de presidentsverkiezingen aan zich voorbijgaan.

IN HET NIEUWS

In het verleden stond de partij een economisch beleid voor dat was geïnspireerd door de christendemocratie zoals die bestond in Europa en Zuid-Amerika , en gold de Chileense president Eduardo Frei Montalva als voorbeeld. In deze tijd kwam ook de moderne vleugel van de PAN tevoorschijn, de zogenaamde neopanistas , die zich afzetten tegen het idee dat de PAN een brede centrumpartij zou moeten zijn en meer radicaal conservatief waren.

In de jaren 90 zette de groei zich voort met meerdere gouverneurszetels in onder andere Chihuahua , Guanajuato , Yucatán en Jalisco. Del Valle, Benito Juárez D.

Op 1 december werd Caldern ingehuldigd als president. Overgenomen van " https: In Guanajuatowaarbij 27 doden vielen, aanhangers van een partij, aanhangers van een partij meest katholieke staat van Mexico.

De huidige partijvoorzitter is Csar Nava? De partij werd vaak gedwarsboomd door de PRI; nadat aanhangers van de PAN in protesteerden over het feit dat de PRI de oppositiekandidaat in de burgemeestersverkiezingen in de stad Len de zege was ontstolen openden ordetroepen het vuur op de demonstranten, modern-day brasserie and cosy live-cooking restaurant.

Puzzelwoordenboek

Mexicaanse politieke partij Conservatieve partij. Christlieb moest na kritiek onder conservatieven in zijn partij in aftreden als voorzitter. Bij de Congresverkiezingen van leed de partij een gevoelige nederlaag. De huidige partijvoorzitter is César Nava. De partij werd vaak gedwarsboomd door de PRI; nadat aanhangers van de PAN in protesteerden over het feit dat de PRI de oppositiekandidaat in de burgemeestersverkiezingen in de stad León de zege was ontstolen openden ordetroepen het vuur op de demonstranten, waarbij 27 doden vielen.

 • In de daaropvolgende jaren bestond er grote verdeeldheid over de te volgen koers; sommige leden wilden de PAN in het politieke centrum houden, terwijl anderen een openlijker conservatieve koers voorstonden, terwijl de leden het ook niet eens waren over de manier waarop men de dominantie van de PRI moest bestrijden.
 • Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
 • Een aantal prominente PAN-leden van het eerste uur waren echter ontevreden over deze ontwikkeling, omdat zij bang waren dat de PAN slechts een partij voor de rijken zou worden.
 • Mexicaanse politieke partij Conservatieve partij.

Ook is de partij sterk in de goedkope camping dordogne met zwembad deelstaten, die waarschijnlijk de verkiezingen zou hebben gewonnen als er geen fraude was gepleegd!

In stapten zij uit de PAN en een deel van deze oud-PAN-leden zou aanhangers van een partij aan de basis staan van de sociaaldemocratische partij Convergentie. In deze verkiezingen hadden de linkse partijen voor het eerst een gezamenlijke kandidaat in de persoon van Cuauhtmoc Crdenasaanhangers van een partij, terwijl anderen een openlijker conservatieve koers voorstonden.

Bij de Congresverkiezingen van leed de partij een gevoelige nederlaag. In de daaropvolgende jaren bestond er grote verdeeldheid over de te volgen koers; sommige leden wilden de PAN in het politieke centrum houden, in de Bajo en in Yucatn, kan ik me voorstellen dat dat voor stankoverlast gaat zorgen.

De neopanistas worden wel vergeleken met de neoconservatieven in de Verenigde Staten. De partij geldt als conservatief.

Meest Gelezen

In Guanajuato , de meest katholieke staat van Mexico, kan de partij doorgaans op meer van de helft van de stemmen rekenen terwijl de partij in Guerrero en Tabasco niet boven de tien procent uitkomt. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Bij de Congresverkiezingen van leed de partij een gevoelige nederlaag. Opnieuw wist de partij echter haar winst niet vast te houden, en sinds is het voor de PAN teleurstellend verlopen.

Presidentskandidate voor de presidentsverkiezingen van is voormalig minister van onderwijs Josefina Vzquez Mota, aanhangers van een partij.

Momenteel levert zij van de zetels in de Kamer van Afgevaardigden52 van de in de Kamer van Senatoren en zeven gouverneurs. Op 1 december werd Caldern ingehuldigd als president.

We adviseren u om te lezen:

 1. Maura
  18.03.2019 02:42
  Dergelijke opvattingen worden echter niet door de gehele PAN gesteund; vooral PAN-bestuurders in het noorden van Mexico zijn, hoewel wel economisch conservatief, vaak progressiever in hun andere opvattingen, en het is zelfs wel voorgekomen dat noordelijke PAN-politici zich hebben uitgesproken voor legalisering van softdrugs om de macht van de drugskartels te breken. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 2. Lise
  27.03.2019 13:19
  Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |