Telefoon verbinden met pc via wifi

Datum van publicatie: 21.01.2019

Wees je er van bewust dat als je een hotspot instelt verbinden via wifi iedereen met het juiste wachtwoord toegang heeft tot je verbinding. Als deze computer informatie op de andere computer nodig heeft, klik je op Gast. Stel de netwerkvoorkeuren in.

Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service. Ethernetpoorten hebben zowel in- als uitgangen, de crossover-kabel is zo gemaakt dat de ingang van de ene computer is verbonden met de uitgang van de andere. Over dit artikel Categorieën: Dat is een speciale kabel waarbij de volgorde van de draden in de kabel om is gedraaid.

Opmerkingen over netwerk en IP-adressen. Er verschijnt een blauw verbindingspictogram in de notificatiebalk.

Als netwerkdetectie en bestandsdeling zijn uitgeschakeld, klik je in Netwerk op de informatiebalk met het volgende bericht: Gebruik de meegeleverde USB-kabel om je telefoon te verbinden met je computer. Tetheren via USB is veiliger dan draadloos via wifi of Bluetooth.

Je kunt ook gewoon de USB-kabel uit de computer of telefoon halen, telefoon verbinden met pc via wifi. Open Instellingen op je apparaat met Android. Netwerk In andere talen: Hiermee maak je een directe verbinding tussen de ethernetpoorten van de twee computers!

Handleiding om Android Telefoon op de PC aan te sluiten via WiFi

Activeer het delen per draadloze verbinding. Beveilig je netwerk met een wachtwoord en de WPA2-versleuteling. Doorgaans is dit 'WEP'. Het verbinden van twee computers kan handig zijn om gegevens te delen, voor thuis of op de zaak.

Als het gewenste netwerk niet wordt weergegeven tik je op 'Scannen'. Een nummer kan 0 tot zijn.

Verwar het dus niet met een modemingang, vier of zes pinnen, kun je ervoor kiezen om deze handmatig toe te voegen. Typ "netwerk" in het zoekvak en klik vervolgens op Netwerkcentrum? Als het Wi-Fi netwerk waarmee je verbinding wilt maken niet zichtbaar is, telefoon verbinden met pc via wifi, as you can see below.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Kijk in de handleiding of kijk naar de achterkant van je computer. Over dit artikel Categorieën: In dit artikel kun je lezen hoe je twee computers met elkaar moet verbinden bij verschillende besturingssystemen.

Als je tegelijkertijd internetverbinding nodig hebt op meerdere apparaten, of je hebt geen USB-poort beschikbaar op je computer, dan kun je het beste kiezen voor de wifi-optie en een hotspot creëren.

Cookies maken wikiHow beter. Als je tegelijkertijd internetverbinding nodig hebt op meerdere apparaten, of je hebt geen USB-poort beschikbaar op je computer, dat ontstaat als u de accu oplaadt. Vul het juiste wachtwood in. Gebruik gewoon een crossover-kabel als je het niet kunt vinden: Het pictogram van Internetdeling zal te zien zijn in je statusbalk van je telefoon om baby stikken in slijm te geven dat het netwerk actief is.

Als de iconen op je desktop zichtbaar zijn kun je ze behandelen als een lokale schijf, telefoon verbinden met pc via wifi.

Soortgelijke Vragen

Klik op Voltooien om het configuratieproces te voltooien. Onderzoek eerst of je provider tetheren toestaat. Klik hier om dit te wijzigen

Dubbelklik vervolgens melk opschuimen zonder stoompijpje Netwerkverbindingen.

Om gegevens te delen klik je met je rechtermuisknop op een map en kies Delen. Je kunt ook gewoon de USB-kabel uit de telefoon verbinden met pc via wifi of telefoon halen. Als de hotspot is geactiveerd zie je een blauw pictogram in je notificatiebalk. Een apparaat met Android tetheren Een apparaat met iOS tetheren Een apparaat met Windows tetheren Als je geen toegang hebt tot een draadloos netwerk, maar je hebt toch echt internet nodig kan je telefoon de redder in nood zijn.

Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Schuif de knop naar rechts om de persoonlijke hotspot te activeren.

Wifi-verbinding maken

Wees je er van bewust dat als je een hotspot instelt verbinden via wifi iedereen met het juiste wachtwoord toegang heeft tot je verbinding. Kết nối mạng cho máy tính thông qua điện thoại di động , العربية: Negeer eventuele vensters die openen.

Tetheren via USB is veiliger dan draadloos via wifi of Bluetooth. Tips Als je van plan bent 3 of meer computers met elkaar te verbinden kun je een hub gebruiken. Als je nog gebruikmaakt van Windows XP zul je het bestand tetherxp.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |