Max factor lipfinity nieuwe kleuren

Datum van publicatie: 12.01.2019

Door Rose Jill Hailey op 18 april Vooral stay cheerful vind ik mooi.

Door saarenzo op 18 april Het is moeilijk deze kleur te beschrijven, echt mauve vind ik hem niet, meer rood-achtig…. Eigenlijk liep ik altijd langs deze producten maar nu ze er wat andere kleuren aan hebben toegevoegd ga ik toch eens een keer een kijkje nemen.

Ik vind vooral Garnet heel erg mooi! Full face na een uur of vijf.

Een felle perzikkleur, die fris en tegelijkertijd fel is. De lip balsem gebruiken is dus belangrijk. Ga ik binnenkort maar eens in de winkel kijken? Ik was hier al zo benieuwd naar! Je brengt hem aan met een sponsapplicator, die erg precies werkt.

 • Door Sofie op 18 april
 • Een lipstick met een licht roze-oranje kleur.

Dat ziet er zo mooi uit en fijn dat ze de hele dag goed blijven zitten. Het is moeilijk deze kleur te beschrijven, echt mauve vind ik hem niet, meer rood-achtig…. De Lipfinity bijwerken is lastig, omdat je met opnieuw wat aanbrengen een dikkere laag krijgt, waardoor de kleur weer makkelijker slijt. De balsem gebruik ik soms ook over andere lipsticks als mijn lippen wat droog aan gaan voelen. De dekking vind ik bij deze variant erg goed.

 • Die breng je aan zodra de kleur is opgedroogd.
 • Lees hier meer over mij. Wat een mooie kleuren weer.

Door Kimberly op 18 april Voor deze zomer zijn er zeven nieuwe tinten. Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi, max factor lipfinity nieuwe kleuren. De dekking vind ik bij deze variant erg goed.

Wil je hem na een dag verwijderen, gebruik dan een make-up remover met olie. Door Julia op 18 april Maar voor dat geld leg ik liever wat bij voor een MAC lipstick: Te dik aangebracht gaat Lipfinity sneller slijten.

Max Factor Lipfinity review

Zo blijf je bezig. Kaya-Quintana Liesbeth Me too! De lipsticks voelen comfortabel en verzorgend aan.

Een lipstick met een licht roze-oranje kleur. Even verzorgen met een lip balsem en je had er zo wat de hele dag geen omkijken meer naar. Door Ina op 18 april Het trekt dan wel in je lippen, maar doordat het pigment lichter is dan je eigen lippen wordt het niet nude.

Door Max factor lipfinity nieuwe kleuren op 18 april. Super geschikt voor dames met een gele ondertoon.

Max Factor Lipfinity: eerste indruk & informatie

Vooral stay cheerful vind ik mooi. De perzik tinten vind ik erg mooi. Het lijkt een gloss, maar de substantie droogt op en zit dan muurvast.

Echt een lipkleur voor de lente. De lipsticks zijn verpakt in slanke hulsjes en je kan goed de kleur zien. Ik vind Stay Cheerful erg mooi. Door Esmay op 18 april Je hoeft het heren ondergoed extra lang maar max factor lipfinity nieuwe kleuren keer aan te brengen en het blijft een hele werkdag zitten.

Een tedere perziktint, omdat de substantie erg dun waterig is. Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia. Op deze foto heb ik de Lip Tints op een basis geswatcht omdat ze op je handen erg door de lijntjes gaan lopen, heel natuurlijk en goed dekkend, max factor lipfinity nieuwe kleuren.

Dat ziet er zo mooi uit en fijn dat ze de hele dag goed blijven zitten.

De 11 grootste ergernissen van vrouwen

Heel belangrijk natuurlijk, blijft Lipfinity 24 uur zitten? Ook een gave Lipfinity! Erg leuke kleurtjes zitten erbij, maar zò duur… En dat zonder mogelijkheid om zorgeloos bij te werken, … dan liever enkele goedkopere lipsticks die moeiteloos bij te werken zijn!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Door Sarah op 18 april De drie nieuwe kleuren die ik ga reviewen zijn: Ze geven een fluweelzacht gevoel en houden volgens de beschrijving tot wel 8 uur lang.

We adviseren u om te lezen:

 1. Oda
  20.01.2019 04:03
  Ik ken geen lipproduct die zo lang blijft zitten.
 2. Jenita
  25.01.2019 11:51
  Ik zou dan eerder nog wat geld er bij leggen en iets van MAC kopen: Lees hier meer over mij.
  Craig
  27.01.2019 21:36
  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Er is geen nude kleur, maar een nude stain gaat niet werken, want een lichtere stain op je lippen doet niks qua kleur.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |