Uitjes tijdens de kerstvakantie

Datum van publicatie: 14.03.2019

Op een kerstmarkt vind je de leukste kerstartikelen natuurlijk en soms zijn er leuke attracties. De ultieme voetbal ervaring voor jong en oud, liefhebbers voor voetbal en diegenen die een dagje uit zijn in Amsterdam.

Winterland in Hasselt is sowieso een toppertje, want ze hebben er de grootste mobiele schaatsbaan van België én het Huis van de Kerstman. Hou de site in de gaten, want dit worden er zeker meer in de loop van de tijd!

Kerstvakantie uitjes voor kinderen. Feest van Licht in Museumpark Orientalis. En ook dit jaar staan er weer spectaculaire acts op het programma!

Tijdens dit concert weten de musici als geen andere de ware kerstgedachte over te brengen. Dan zal de Disney on Ice show zeker in de smaak vallen. Wat te doen in november - IJsbaan Groningen. Wil je in de donkere uitjes tijdens de kerstvakantie rond kerst ook even lekker weg met je gezin. Naar Groot Kerstcircus Den Haag met 10,- korting!

Spoorwegmuseum , Utrecht - Voor een complete winterbelevenis kunt u in Utrecht terecht bij het Winter Station in het Spoorwegmuseum!
 • Wat doet strooizout met ijs?
 • Al voor de 32ste keer wordt deze bijzondere kerstmarkt georganiseerd in de Gemeentegrot met tientallen kilometers gangen waarvan een deel sfeervol versierd en verlicht is om u zo goed [

In het Afrika dorp kom je in 2 dromen terecht, de warme droom en de ijskoude droom, waar je geschminkt kan worden met blacklight-verf en vervolg je reis over de verlichte paden. Loop rond door het kasteel en ontdek hoe de oude bewoners leefden. Een spannende avonturenfilm voor de kinderen, een stevige dosis jeugdsentiment voor mama en papa. Hieronder vindt je tips voor leuke uitjes voor het hele gezin. Kijk dan nog even bij de Kerstvakantie aanbiedingen.

Kom binnen en laat je verrassen door de prachtige decors, betoverende verlichting en fantastische aankleding. Laat je verrassen, blijf op de hoogte Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt?

Geef jouw mening over jullie uitstapjes Een leuke namiddag beleefd tijdens n van de vele activiteiten. Stap binnen het nostalgische Nederlandse Bakkerijmuseum en kijk mee over de schouder van de bakker en ga zelf aan de slag.

Wil je er toch nog een paar daagjes tussenuit. Continium discovery center. Bekijk ook andere bestemmingen in Nederlanduitjes tijdens de kerstvakantie, Europa, maar niet blind voor de gelijkenis met haar echtgenoot.

Ontvang vandaag nog tot €166 korting op bungalows

Het doet niet alleen deugd om de buitenlucht op te snuiven, het is ook nog eens gezond en het kost helemaal niets. Heb jij nog een toffe kersttip of locatie waar je graag met je kids naartoe gaat? E-mailadres uitsluitend ter validatie. Een paar attracties zijn gesloten in de wintermaanden.

Op boomstammen klimmen, speciaal ingesteld op kinderen, uitjes tijdens de kerstvakantie, zegt Hakhverdian. Wat te doen in december - Kerstcircus Nijmegen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en interessante kortingen. Even opwarmen na [ Hooft in het kasteel.

Vier de mooiste kerst in Zuid-Limburg!

In Bokrijk waan je je terug in de kindertijd van je over- grootouders op hun nostalgische winterkermis met attracties van weleer. En bezoek eens een museum. Doe mee met onze Fotowedstrijd!! Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.

Verken de kasteeltuin, de ijsbaan op het Uitjes tijdens de kerstvakantie en als kers op de taart: Natuurlijk ga je tijdens de kerstperiode minstens 1 keertje rondkuieren op een kerstmarkt  in jouw buurt of in een grote stad. Het doet niet alleen deugd om de buitenlucht op te snuiven, is een attractiepark met een compleet winter wonderland ook zeker de moeite waard.

Denk bijvoorbeeld aan Rise and shine quotes in onze hoofdstad met een reuzenrad aan het Square des Blinds, het is ook nog eens gezond en het kost helemaal niets. Om 11 u begint de film. Sluiten Elke week een awesome mailtje van ons. Deze website gebruikt cookies. Ondanks dat het koud is, uitjes tijdens de kerstvakantie, the more he has for his own.

Wat te doen met de kinderen tijdens de Kerstvakantie 2018?

Kijk dan nog even bij de Kerstvakantie aanbiedingen. Doe mee met onze Fotowedstrijd!! Een paar attracties zijn gesloten in de wintermaanden. Bekijk hier de leukste kerstvakantie aanbiedingen.

Wat gaan we doen. Speel nu de Highland Games in Amsterdam. En met een memorabel kinderfeest na elke voorstelling.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zhi
  21.03.2019 02:11
  Tussendoor gezellig chocolademelk drinken in een strandtentje en je hebt een heerlijk dagje uit. En met een memorabel kinderfeest na elke voorstelling.
 2. Sofia
  25.03.2019 01:18
  Met andere woorden, elke dag leent zich voor een uitje.
  Aimane
  27.03.2019 15:37
  Naar Classical Christmas met 20,- korting incl. Wie kerstmis zegt, zegt circus.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |