Glazen bol fotografie tips

Datum van publicatie: 13.03.2019

Permalink Door Kees lamberts niet gecontroleerd op 3 mei, - Deze foto is gemaakt door de glazen bol heen.

Mijn bol heb ik besteld bij de spirituelewinkel. Hieronder een aantal tips voor het fotograferen met de glazen bol. Ik heb de bol van 8 en 10 cm op inspiratie. Yoors Inloggen Wat is Yoors? En ja, welke maat is gangbaar? En wat is dan de beste maat glazen bol om mee te werken?

Zelfs met een fisheye-objectief kun je verrassende resultaten behalen. Maak gebruik van een standaard. Gebruik eens het licht van een zonsondergang en natuurlijk het blauwe uurtje.

Denk maar aan de werking van een loep. Marloes van Antwerpen 6 maart. Welkom op mijn post.

Yoors Inloggen Wat is Yoors?
 • Als je de bol hebt geplaatst, kun je meer van onder of boven fotograferen.
 • Hoe is ze op dat idee gekomen? Pas op voor brandwondjes.

Gerelateerde artikelen

Het gefotografeerde beeld in de bol staat op zijn kop, dit effect kan heel mooi zijn. Hierop kun je de bol neerzetten, zodat je zeker weet dat 'ie niet wegrolt. Je kunt je hand verbranden als de zon erdoorheen schijnt. Als je twee dezelfde foto's maakt, één met en één zonder bol kun je de standaard makkelijk wegwerken met Photoshop of een ander bewerkprogramma.

De glazen bol online kopen is dus een risico, in de winkel kun je meteen zien of de kwaliteit goed is! Wat een leuke resultaten. Heb je nog niet genoeg inspiratie kunnen vinden op internet?

Waar kun je glazen bollen kopen. Hieronder de belangrijkste tips om van jouw glazen bol avontuur een succes te maken.

Ik constateer dat de vorm ovaal wordt als de pc instellingen niet gelijk zijn, glazen bol fotografie tips. Geen van de challengers heeft hier ervaring mee.

Plaats ze hieronder in de reacties.

Ik zou graag een tip willen hebben over het versturen van de bolfoto's , vanaf de pc naar een andere pc. Pas ook op met sieraden als je de bol vast wilt houden in je hand. Ingrid Tips en meer.

Ziet er mooi uit. Denk maar aan de werking van een loep. Naast daglicht is er ook het mooie avondlicht. Creatief omgaan met onderwerp en omstandigheden is een uitdaging welke je aan gaat als je door een glazen bol de wereld om je heen vangt. Dat ze een groot vergrootglas zijn had ik door toen m'n moeder wou dat ik er buiten mee in m'n hand poseerde.

Pagina toevoegen aan collectieglazen bol fotografie tips.

Nog meer fotografietips?

Ingrid Tips en meer. Ervaar de kracht van het fotograferen door een glazen bol! Voeg link toe ×. Met grotere glazen bollen gaat niet alleen het gewicht maar ook de prijs een belangrijke rol spelen.

 • Als iedereen het doet is de lol er gauw af.
 • Hieronder de belangrijkste tips om van jouw glazen bol avontuur een succes te maken.
 • Er zijn veel manieren probeer ze maar eens uit, verras jezelf!
 • Mooie foto's met de glazen bol en goede uitleg, nu maar testen met de bol.

Hoorde er deze week voor het eerst over van zoommaatje Hans, glazen bol fotografie tips. We zagen al verschillende foto's voorbij komen in onze lezersgallery met een glazen bol! In de nabewerking hebben we deze foto moeten omdraaien om zo het onderwerp in de bol rechtop te zetten. Jantsje Bron en Marjan Sijbrandij vertellen over hun gemaakte foto's?

Maak een pijpje pvc glazen bol fotografie tips een paar centimeter hoog waar je de bol op kan zetten, hierdoor staat de bol wat stabieler. Marjan legt uit waarom. Dank voor de tip van het blad.

De maat is natuurlijk ook heel belangrijk, en afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Onderwerpen liggen voor het oprapen en zijn bijna onuitputtelijk.

Home » Cursussen » 11 tips voor het fotograferen door een glazen bol.

Een glazen bol glazen bol fotografie tips doorsnee van 6 8 cm is een mooie maat. Het resultaat van dit project laat hij aan het einde van het interview zien. In deze video zie je hoe fotograaf Andrius Aleksandravicius aan de slag gaan met het fotograferen van zo'n bol.

We adviseren u om te lezen:

 1. Trientje
  24.03.2019 00:01
  Lees hier meer over de belichtingsdriehoek.
 2. Sarita
  01.04.2019 23:23
  Ook de hoek waaronder je met de camera werkt kan van groot belang zijn! Dus wat als je wat anders wilt?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |