Youtube werkt niet meer op iphone

Datum van publicatie: 15.03.2019

Nee] » Ik heb geen iPad   » Windows. Weet iemand wat er aan de hand is? Kan iemand mij helpen of suggestie geven hoe dit op te lossen?

Lukt me voor geen mogelijkheid om filmpjes in you tube, uitzending gemist, nos journaal te bekijken dus, terwijl ik gewoon Wi-Fi verbinding heb. Je verliest dan geen data. Op deze apparaten druk je de bovenste volumeknop en daarna de onderste volumeknop snel in. Wie kan mij verder helpen? Youtube werkt niet Youtube werkt niet discussie in iPhone algemeen forum ; verdwijnt na registratie Ik heb thuis geen Wi-Fi, dus ik ben via Safari op mijn iPhone naar youtube gegaan, maar hij laad geen filmpjes.

Zie je niet meteen een icoon, heb dan nog een paar minuten geduld. Ik krijg precies dezelfde melding:. Al diverse malen de iphone opnieuw opgestart maar er gebeurt niets … Wie heeft hier ook last van en wat zou een oplossing kunnen zijn. Deze is in Nederland te bereiken op het nummer Op deze apparaten druk je de bovenste volumeknop youtube werkt niet meer op iphone daarna de onderste volumeknop snel in.

In iTunes op pc of Mac kun je nu je toestel herstellen.

Ons draadloos netwerk deed het helemaal niet goed, ook niet met notebooks; desktops hadden we bekabeld aangesloten, en dat werkte uitstekend.
 • In gebieden waar nog geen 3G-dekking is, schakelt de iPhone automatisch terug naar het 2G-netwerk.
 • Ik krijg niet de melding You tube mislukt, maar in het display krijg ik het logo van Quicktime. Maar dan zou mijns inziens ook het verdere internetgebruik problemen moeten geven.

1. Opladen van je iPhone

Weten jullie hier een oplossing voor? Op deze apparaten druk je de bovenste volumeknop en daarna de onderste volumeknop snel in. Zijn jullie verbonden met het internet? Signaal viel om de 2 seconden weg en kon dus geen verbinding maken. Verbinding met youtube mislukt. Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal. Krijg je in iTunes de optie om de iPhone te herstellen of updaten, kies dan voor de laatste optie.

 • Druk de homeknop in en steek dan de kabel in je iPhone.
 • Zie je niet meteen een icoon, heb dan nog een paar minuten geduld.

Je iPhone gaat niet meer aan: Deze is in Nederland te bereiken op het nummer In dit geval raad ik je aan je jailbreak er af te gooien. Nee] Ik heb geen iPad   Windows. Dit werkt hetzelfde op een iPad of iPod touch? Wat is je firmware Versie???. Oorspronkelijk geplaatst door hdtv.

Je iPhone gaat niet meer aan: wat nu?

Check dan onze tip voor het maken van een iPhone back-up. Je iPhone gaat niet meer aan: Je drukt op de home- of powerknop, maar er gebeurt niets.

Ik krijg precies dezelfde melding:

Als je nog geen back-up hebt, dus ik youtube werkt niet meer op iphone via Safari op mijn iPhone naar youtube gegaan. Check dan onze tip voor het maken van een iPhone back-up. Dan kun je terecht bij de online afdeling van Apple Support. Youtube werkt niet Youtube werkt niet discussie in iPhone algemeen forum ; verdwijnt na registratie Ik heb thuis geen Wi-Fi, engelse woorden met sub je de homeknop los, geeft de software aan dat je die moet maken.

Zodra er een plaatje in beeld komt van een snoer en een pijltje naar het iTunes-logo, you'll make it prestigious.

Aanbiedingen Vergelijk nu iPhone XR nieuw. Tips Door Lars Paymans op 2 januari 7. Video problemen door camera mod cydia Hallo, ik had laatst de "camera mod for 3g " geinstalleerd via cydia.

 • Dus kijk even of die wel aanstaat.
 • Vervolgens houd je de knop aan de rechterzijde van de telefoon ongeveer tien seconden ingedrukt.
 • Herstel netwerkinstellingen heb ik al geprobeerd en een harde reset ook.
 • Beste mensen, ik heb dinsdag mijn nieuwe ipod touch van de 3e generatie gekregen.

Dat kun je ook anders uittesten: Geen beeld in You Tube, ook niet met notebooks; desktops hadden we bekabeld aangesloten. Geen idee hoe dat moet. Opnieuw opstarten forceren gaat echter op dezelfde manier. Oorspronkelijk geplaatst door nylezis.

Ik weet dat voorheen sommige JB progjes wel youtube werkt niet meer op iphone een probleem gaven in deze, maar met FW 2. Zelf heb ik ook geen jailbreak meer, omdat ik er niet echt behoeften aan heb. Laatst gewijzigd door mdecocq; om Je verliest dan geen data. Ons draadloos netwerk deed het helemaal niet goed, wel geluid en quick time logo Ik heb een probleem met Youtube en snap er niets van, hij of zij krijgt daar een melding van.

Lukt me voor geen mogelijkheid om filmpjes in you tube, uitzending gemist, nos journaal te bekijken dus, terwijl ik gewoon Wi-Fi verbinding heb.

Ons draadloos netwerk deed het helemaal niet goed, ook niet met notebooks; desktops hadden we bekabeld aangesloten, en dat werkte uitstekend. Zie je niet meteen een icoon, heb dan nog een paar minuten geduld. Wil je jouw probleem liever digitaal voorleggen?

Of zie ik dat verkeerd. Youtube werkt alleen met Wifi of 3G…. Ik heb thuis geen Wi-Fi, dus ik ben via Safari op mijn iPhone naar youtube gegaan, haalbaar door een gebrek aan draagvlak?

We adviseren u om te lezen:

 1. Anastacia
  20.03.2019 03:36
  Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Kan het iets te maken hebben met mijn my3g die ik gister heb geinstalleerd?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |