Mensen die je misschien kent zonder gemeenschappelijke vrienden

Datum van publicatie: 31.12.2018

Kan ik dat uitzetten? Neem ik een andere pc, dan gaat alles zoals het moet.

Het is goed mogelijk dat al deze informatie deel uitmaakt van het algoritme voor vriendensuggesties en andere algoritmes. Kan ik de twee accounts nu nog van elkaar loskoppelen? Hoe doe ik dat? Volledig artikel bekijken · Artikel delen. Ook de vind-ik-leuks komen niet meer tevoorschijn. Ik mag graag Farmville 2 spelen, maar sinds een paar weken krijg ik steeds een blanco pagina met een rondje erin.

Voor mij een reden om fb op te doeken.

Nu is er een link blijven staan die eigenlijk ook verwijderd zou moeten worden. Reageer op dit bericht. Friends Feed werkt niet in de mobiele app van Facebook. Hoelang blijft een vriendenverzoek staan. Wie dat toch probeert, zal een foutmelding krijgen.

Ik was door iemand geblokkeerd op Facebook.
  • Varia   Hoe kan ik live video streamen?
  • Heb je een typfoutje gemaakt of ben je vergeten iemand te taggen, dan hoef je het bericht dus niet meer te verwijderen en opnieuw te plaatsen, noch je correcties in de comments te plaatsen.

Weet jij het antwoord?

Facebook heeft een speciale pagina waar je verwijdering van een account nadat een gebruiker is overleden kan aanvragen. Ik wil graag een omslagfoto plaatsen, maar er staat geen cameraatje in het scherm?

Ik ben beheerder van een groep. Jouw reactie verschijnt echter in zwarte tekst, zonder zichtbare profielfoto en contactlink. Zie ook  deze vraag.

Alleen e-mailadres of ook mijn paswoord. Het geheimzinnige algoritme van Tinder   5 tips voor de perfecte Tinder-profielfoto wetenschappelijk bewezen   Verslaafd aan social media.

Volgens mij zijn het vrienden van jouw vrienden. Vaak heb deze personen echter wel degelijk gemeenschappelijke connecties, maar worden die niet weergegeven omdat ze hun vriendenlijst hebben afgeschermd. Vraag dan aan een vriend of kennis of die de tijdlijn van de betreffende persoon kan zien.

De update is voorzien van een x -icoontje. Nu staat er bovenaan mijn nieuwsoverzicht: Ik heb mijn instellingen al vrij privé staan, dus mijn vriendenlijst is onzichtbaar.

Met Mensen die je misschien kent kun je vrienden vinden op Facebook.

Als ik mijn FB deactiveer stopt het dan of moet ik een hele nieuwe account aanmaken. Iemand die ik al jaren niet heb gezien en ook niet wil zien. Niet op mijn iPad en iPhone. Lees ook onze speciale FAQ over de verplichte migratie naar Facebook Messenger en de onterechte onrust over de privacy-instellingen!

Kinkycurl zaterdag 19 juli Waarom worden bij mijn vriendensuggesties personen getoond met wie ik geen gemeenschappelijke vrienden deel.

Waarom zie ik de evenementen in de toekomst niet meer van mijn vrienden? Dit kan je niet geheel uitschakelen. Ik krijg soms mensen die ik inderdaad wel ken, soms mensen bij wie ik geen flauw idee heb, maar er zijn ook mensen waarvan ik op hun profiel heb gekeken en waarmee ik zelfs een gemeenschappelijke vriend heb maar die nooit bij mijn "mensen die je misschien kent" verschijnen..

Hallo allemaal, Ik heb het internet afgespeurd maar kan maar geen antwoord vinden op mijn vraag zal misschien wel aan mij liggen.. Ik heb FB al meerdere keren opnieuw geïnstalleerd maar het probleem blijft.

  • Hoe kan ik nagaan of degene die een vriendschapsverzoek aanvraagt wel de echte persoon is?
  • Ik denk wel dat hij daarom bij jouw suggesties staat.
  • Snap het ook niet.
  • Deze week in VIVA.

Chat is een onderdeel van Berichten. Waar staat dit voor. Dit werkt als vrienden van het lied zutphen Kan mensen die je misschien kent zonder gemeenschappelijke vrienden een foto toevoegen aan een reactie? Ik heb een Facebook-groep aangemaakt voor het werk maar ik ben daarvoor van mijn eigen account vertrokken. Wil je chatten zonder dat anderen kunnen wanneer je voor het laatst actief was, dan moet je de chat in de desktop-versie van Facebook gebruiken.

Al mijn persoonlijke gegevens op Facebook zijn overigens vals van mijn naam tot leeftijd en van mijn woonplaats tot werk. Wat is een gedeeld fotoalbum.

VIVA op social media

Waar kan ik terecht met mijn klacht? Zie ook vraag 7. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm.

Mijn probleem is dat dat bij mij niet werkt. Bijvoorbeeld naar personen met wie je geen wederzijdse vrienden hebt, maar die wl veel vrienden hebben die veel gemeenschappelijke vrienden met jou delen. Je sociale acties worden dan niet meer aan advertenties gekoppeld.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |