Parkeergarage in de buurt van janskerkhof utrecht

Datum van publicatie: 07.03.2019

Lichte geluidsoverlast van de horeca onder onze kamer. Dat is goed om te lezen! Deze parkeergarage ligt in de milieuzone.

Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Parkeerarrangementen Organiseert u een evenement of personeelsuitje in de omgeving? Terug om in te loggen. Voer een geldig e-mailadres in. Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen.

Kinderen en extra bedden. Het onderhoud van het hotel. NH Centre Utrecht Hotel 3-sterrenhotel 7,9. Als deze pilot succesvol is dan willen we meer deelhubs openen, verspreid over de stad.

Bij korter dan 30 minuten betaalt u niets.

Deze service is gratis. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.
 • WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie.
 • Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes. Het hotel ligt wel heerlijk centraal en heeft een mooie klassieke kenmerken.

WACHTWOORD VERGETEN

De gekozen vertrekdatum bestaat niet. Standaard Kamer met 2 Bedden 2 eenpersoonsbedden. Dit zagen we echter pas 's avonds laat, te laat om het personeel hierover nog in te lichten, aangezien we wilden gaan slapen. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs. Gasten hebben de mogelijkheid om laat uit te checken. Bewonersparkeren Bewoners van het studentencomplex Cambridgelaan kunnen parkeren op parkeerplaatsen die zijn aangelegd bij deze woonlocatie.

 • Dit zagen we echter pas 's avonds laat, te laat om het personeel hierover nog in te lichten, aangezien we wilden gaan slapen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
 • Bij korter dan 30 minuten betaalt u niets.

Bespaar tijd, geverifieerde gasten! De kamer is gelegen aan de achterzijde van het hotel en is rustig. Geen registratie nodig Loading Terug naar de accommodatie. We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, make the excitement of your friends double by sending some Christmas and New Year quotes on their mobile, beginning first as an intern.

Parkeertarieven

Organiseert u een evenement of personeelsuitje in de omgeving? Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Utrecht.

Toplocatie om de stad te verkennen en zeker ook voor een bezoekje aan Tivoli Vredenburg! Ontbijt Ontbijtruimte Verbleven in november

Nvt Verbleven in september. Ook maakte de airco heel veel lawaai. Hierdoor is het niet sfeervol om door het hotel te lopen naar je kamer, parkeergarage in de buurt van janskerkhof utrecht. Diezelfde horeca leverde toen we overdag het raam hadden laten openstaan een kooklucht in de kamer op.

Bij een verblijf van n ouder kind of volwassene geldt een toeslag van EUR 30 per persoon per nacht en er wordt een extra bed geplaatst.

P+R De Uithof

Kies waarover u meer wilt weten. Hard bed Ontbijt was goed Verbleven in november Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Het ontbijt wat heerlijk.

Man bij het ontbijt was gehaast. Kies waarover u meer wilt weten. Lage score voor Utrecht. Prachtige locatie, mooi oud gebouw. Op de begane grond onder na flauwvallen erg moe hotel bevinden zich 2 restaurants, caf Broers en Luden Restaurant. Bus naar het centrum Lijn 7 brengt u vanaf de halte Kleine Singel in ongeveer 10 minuten naar het centrum.

Het onderhoud van het hotel. Midden in het centrum!

Overige parkeervoorzieningen

Ontbijt kon worden genuttigd tot Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties. Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Bekijk beschikbaarheid Omgeving hotel — Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in cafés, restaurants en architectuur — Controleer locatie Uitstekende locatie - toon op kaart Gasten vonden het geweldig om in de omgeving te wandelen!

Bekijk de actuele reisinformatie op www. Parkeerarrangementen Organiseert u een evenement of personeelsuitje in de omgeving. Toon beoordelingen in het: De parkeergarage in Utrecht centrum is gemakkelijk te bereiken als u van de snelwegen A27 en A28 komt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Janieke
  12.03.2019 00:20
  Opnieuw Mist u informatie? Diensten receptie Persoonlijk in- en uitchecken Bagageopslag Excursiebalie uursreceptie.
 2. Brend
  18.03.2019 11:25
  Uw meest recente boeking. Veelgestelde vragen Hoe kom ik er achter wat de status van mijn vergunningsaanvraag is?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |