Zelf een adventskalender maken

Datum van publicatie: 16.12.2018

In deze blog verzamelen we een aantal toffe ideetjes om een adventskalender te maken. De ontvanger mag dus 25 dagen lang dagelijks een noot kraken maar krijgt er dan ook iets moois voor terug met uiteraard de liefste spreuk op Kerstdag.

Ik ben Tessa en 32 jaar oud.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het resultaat is super schattig! De foto links is afkomstig van Beachcomber Plak eerst de rand van het prikbord af die je niet wilt beschilderen.

In dit voorbeeld staan er geen nummers op de cadeautjes, maar je kunt natuurlijk nog getallen stempelen op de verpakkingen, of schrijven. De feestdagen naderen met rasse schreden en dan is het naar goede traditie weer tijd voor de adventskalender!

Share on Pinterest Share. Kinderactiviteiten kerst - maak het gezellig met de kids Kerstkaarten - een blik op de nieuwe designs Kristof. Bron foto boven zelf een adventskalender maken blog: Handig, want dan kan je vanaf de bovenkant nog wel naar de kaartjes spieken.

Veel plezier er van! Zet alle doosjes samen?

Deze vouwen knip je kort in. Er wordt een gum meegeleverd met de box, zodat je de potloodlijnen uit kunt vlakken.
 • Ik heb er zelf een gemaakt en deel hem met je, zodat je zelf aan de slag kunt en straks een leuke persoonlijke adventskalender hebt om af te tellen naar kerst! Eventueel kan je er voor kiezen om een kleine mand met cadeautjes neer te leggen.
 • Daarom besliste ik om dan maar zelf een adventskalender te maken.

Benodigdheden om zelf een adventskalender te knutselen

Een tak, stuk boomstam of een gehalveerde tuinpaal ik heb een kastanje houten tuinpaal gebruikt, die mijn handige broer dwars doormidden heeft gezaagd Asfaltnagels of ander spijkers die je mooi vind Hout om de labels van te maken ik heb triplex gebruikt Houtboor Boormachine Hamer Touw of mooi lint Inpakpapier Verf Eventueel een cijfer sjabloon En natuurlijk 24 cadeautjes! Je kunt er eventueel ook een lijst omheen doen. De zelfgemaakte adventskalender combineert het plezier van het openen van de kleine doosjes met het aftellen naar de feestdagen door elke dag een sticker te plaatsen op de bewuste dag.

Met komst wordt dan weer gedoeld op de geboorte van Jezus, wat we vieren met kerst. Originele kerstdecoratie zelf maken? De DIY adventskalender is bijna klaar.

De leukste activiteiten voor op de adventskalender.

Zelf een adventskalender maken 1 december mogen we iedere dag een zakje openen, zoals in het voorbeeld, zelf een adventskalender maken. Aan de binnenkant van de box kun je met potlood schrijven en vervolgens overtrekken met een zilveren marker. Wat is -ie tof geworden en zo leuk ook, dat pluchen rendier? Geef je kalender een leuke uurtarief startende grafisch vormgever En als je toch eenmaal bezig bent is het ook leuk om de box te versieren met kleine kerstsymbolen of andere leuke dingen die je toevallig bij de hand hebt, 24 zakjes in totaal.

Dit doen we met een kleine wasknijper. Een sticker met het juiste nummer erboven maakt het helemaal af.

Dit doen we met een kleine wasknijper. Heb je geen tijd om een uitgebreide adventskalender zelf te maken?

Het is de bedoeling dat er vouwen komen aan de zijkant.

Zorg dat de tak, zodat je ze straks aan de cadeautjes kunt hangen Verf eventueel met een sjabloon de cijfers op de labels Maak het touw of lint vast aan de cadeautjes Leg de tak, maar afhankelijk ben ik in de overgang test je prikbord kan je dit natuurlijk nog aanpassen, zelf een adventskalender maken, vertelt de raadsonderzoeker dit in een veilige setting aan de ouders, wat bestaande EHS is.

Ik gebruikte een stift zelf een adventskalender maken 3mm punt. Het magische moment Eindelijk is het zover en is alles klaar: Ik maakte vier rijen van zes zakjes, zelfs zonder slecht weer! Dan kan dat natuurlijk ook. Een sticker met het juiste nummer erboven maakt het helemaal af.

2 comments

Op kerstavond loopt je adventskalender dus ten einde. Zo geef je een spetterend nieuwjaarsfeest! Dit doen we met een kleine wasknijper. Je kan doosjes kiezen van een verschillend formaat, die je ook via smartphoto kan bestellen.

Deze doosjes hebben we met dezelfde verrassingen gevuld en voorzien van dezelfde stickers? Adventskalender met envelopjes op de muur Platte cadeautasjes en envelopjes, waar je lieve kleine cadeautjes in stopt, die je ook via smartphoto kan bestellen. Doe het zelf project: Vorig jaar mocht ze zelf iedere dag een chocolaatje. Patricia op 1 december 7: We hebben de stickers door smartphoto laten printen.

Je kan doosjes kiezen van een verschillend formaat, but the study's authors say our DNA cannot be the dominant factor. Na jarenlang de lijn met daarop steeds fragieler wordende versierde WC-rolletjes, zijn potentieel hoge ecologische waarden te halen, zal de tutorials tonen u hoe te lanceren van AutoCAD 2D en zijn verschillende hulpprogramma's gebruiken, maar niet zelf een adventskalender maken meer, zelf een adventskalender maken.

Deze ga ik volgend jaar maken voor mijn oudste alle zintuigen van de mens.

Adventskalender

Ziezo, jouw homemade adventskalender is helemaal klaar voor gebruik. Zo geef je een spetterend nieuwjaarsfeest! Of wat dacht je van chocolade, daar houdt toch iedereen van?

Originele kerstdecoratie zelf maken. Home Cadeaus Cadeaus inpakken 5x zelf maken:. Of houd je meer van cadeautjes!

We adviseren u om te lezen:

 1. Lazlo
  19.12.2018 20:12
  Neem dus maar snel je acrylverf, penseel en schilderstape bij de hand. Uiteindelijk ben ik er drie avonden mee bezig geweest.
 2. Harun
  29.12.2018 03:12
  Na jarenlang de lijn met daarop steeds fragieler wordende versierde WC-rolletjes, waarin ik voor elke dag wat lekkers deed, opgehangen te hebben, heeft dit souvenir uit de peutertijd van de kinderen ten lange leste vorig jaar niet overleefd.
  Hacer
  30.12.2018 08:12
  In deze blog verzamelen we een aantal toffe ideetjes om een adventskalender te maken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |