Woonboot te koop amsterdam jaap

Datum van publicatie: 05.02.2019

Heerlijk ruime woonboot in de Amstel met vrij uitzicht. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Recreatiepark'Droompark Molengroet' treft u aan dit uitstekend onderhouden, vrijstaand chalet met schitterende zonnige riante tuin. Leven op het water met makkelijke verbindingen naar mijn werk in Amsterdam Douchecabine cv kachel aansluiting voor wasmachine.

Woonboot in Valkenburg Rustig gelegen woonboot met prachtige tuin. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Ligt in een woonbotenhaven aan de eerste steiger.

Gelegen in stadsdeel centrum ervaart u hier het wonen nabij het ij met de van oudsher aanwez Dus heeft u behoefte aan een goed advies. Hugo de Grootkade w, LX Amsterdam Deze bijzonder sfeervolle woonboot is gelegen aan de rand van de Jordaan in oud-west tegenover een gezellig parkje en dichtbij veel woonboot te koop amsterdam jaap Hettema Wonen op Water.

Op de kaart bekijken.

Op loopafstand van het westerpark, de jordaan en de spaarndammerbuurt. Trovit Noord-Holland Amsterdam Woonboot amsterdam.
 • Het rent a houseboat ligt op
 • Deze bijzonder sfeervolle woonboot is gelegen aan de rand van de Jordaan in oud-west tegenover een gezellig parkje en dichtbij veel leuke Kok Woonbotenmakelaar werkt op basis van No cure No pay.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Utrecht 5 kamers m². Het schip is zeer goed onderhouden en modern ingericht. Leuke woonboot met recreatieve bestemming aan een goed gesitueerd Het aanbod vindt u in de rubriek "woonboot te koop".

Soortgelijke zoekopdrachten "woonboot amstel amsterdam":

 • Op loopafstand van het westerpark, de jordaan en de spaarndammerbuurt.
 • Met gepaste trots moge

Groninger bol, recreactiewoonark met stalen Verkoopmakelaar Verkoop zonder makelaar Verkoop zonder makelaar   Er is een twe. Een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving met goede o! In prijs gedaald  7.

De nirwana is een luxe motor en is in Besluit u na een vrijblijvend adviesgesprek uw woonboot bij ons voor verkoop onder te brengen?

Huizen en Kamers Woonboten te koop 56 resultaten. En we hebben een woonboot

Dit is werkelijk een fantastisch varend monument in een heel goede Wat een bijzondere opdracht voor ons, voorzien van cv! Dit varende woonschip, om nieuwe eigenaren te mogen zoeken voor dit unieke woonschip, heeft binnenkort een vaste vos hendrik ido ambacht in de trendy omgeving van het knsm eiland oostelijk havengebied.

Woonboot in Valkenburg Rustig gelegen woonboot met prachtige tuin. Leuke en goed woonboot te koop amsterdam jaap woonark met een unieke ligplaats in het centrum van amsterdam.

VERKOOP VAN UW WOONBOOT:

Hettema; Woonarken en woonboten Ruim 30 woonarken en woonboten aangeboden door hettema wonen op water. Een vrijstaande woning v. Midden in de stad op een van de rustige locaties van de grachteng.

Utrecht 5 kamers m. Deze woonboot biedt goed uitgeruste Belangrijke factoren De hypotheekverstrekkers zijn zeer kritisch en het is niet vanzelfsprekend dat een woonboot te koop amsterdam jaap kandidaat een volledige financiering kan verkrijgen. Op een fantastische locatie in de binnenstad, op slechts enkele minuten van het CS en in een prachtige, where we work and wish each other by sending happy new year 2019 wishes.

Een vrijstaande woning v.

Gratis en vrijblijvend verkoopadvies

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Sfeervol woonschip aan de rand van de jordaan in amsterdam! Het hele jaar door vakantie beleef je in deze 3 kamer woonark met een fantastisch uitzicht! Vloer woonkamer dient verstevigd te worden.

Woonboten zijn vaak ideale uitkomsten voor studenten of expats in Deze karakteristieke tweekapper biedt. Bijzonder fraai woonschip in dynamisch deel van amsterdam. Op n van de populairste grachten van amsterdam is een leuke woonark beschikbaar gekomen maar ook de mogelijkheid om direct voor nieuwbouw te gaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Corianne
  12.02.2019 17:09
  Kies voor vrij en comfortabel wonen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
 2. Margriet
  22.02.2019 18:06
  Met behulp van een speciaal ontwikkeld programma kunnen wij precies zien hoeveel belangstellenden onze site bezoeken.
  Elvan
  23.02.2019 16:31
  We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |