Papier mache lijm kopen hema

Datum van publicatie: 13.03.2019

Eén rol gewoon wc-papier komt gewoonlijk overeen met ongeveer milliliter pulp. Verwijder eventuele klontjes door er met je vingers in te knijpen.

Duw het wc-papier in het water om ervoor te zorgen dat het helemaal nat wordt. Meng goed zodat er een dunne pasta ontstaat. Vul de kom met water. Gebruik je elektrische mixer om de klei op hoge snelheid te kloppen. Leg de stukken papierpulp in een aparte kom zodat je de andere ingrediënten er doorheen kunt mengen.

Cookies maken wikiHow beter. Wacht tot het is afgekoeld.

Over dit artikel Categorien: Gebruik je vingers, koud water en een schaal om het in te maken? Om deze lijm te maken heb je een pakje behangplaksel nodig, een lepel en alle andere hulpmiddelen die je maar wilt om de mal volledig papier mache lijm kopen hema papierklei te bedekken.

Smeer het met een kwast op je papier-mach project voor een zo gelijkmatig mogelijke verdeling. Vul de kom met water. Met dit recept maak je een gladde, kneedbare klei die je aan kunt brengen op elk type mal die je nike nederland hoofdkantoor contact tevoren klaargemaakt hebt.

Vond je dit een nuttig artikel.

Breng geen verf of lak op de klei aan totdat het volledig droog is. Je lijm is direct klaar voor gebruik. Duw het wc-papier in het water om ervoor te zorgen dat het helemaal nat wordt.

Wat is papier maché eigenlijk

Papierklei wordt op precies dezelfde manier gebruikt, maar heeft een nettere, professionelere afwerking. Bereid een vorm of een mal voor om de klei op aan te brengen. Je kunt welke soort verf of lak dan ook zonder problemen op papierklei gebruiken. Gebruik een kwast om de lijm gelijkmatig over het voorwerp voor je decoupage uit te smeren.

Eén rol gewoon wc-papier komt gewoonlijk overeen met ongeveer milliliter pulp.

  • Maak de lijm af. Bedek de mal volledig met klei, net zoals je dat zou doen met stroken papier-maché.
  • Als je dunnere klei wilt, voeg dan nog eens milliliter lijm toe. Blijf doorgaan met het boetseren met je vingers en andere hulpmiddelen totdat je tevreden bent met het resultaat.

Als je de klei in een luchtdichte opbergdoos bewaart, papier mache lijm kopen hema, lijm en enkele andere benodigdheden uit de bouwmarkt. Papier mach lijm maken In dit artikel: Over dit artikel Categorien: Papierklei maken Papierklei gebruiken Papierklei is goedkoop en handig boetseermateriaal gemaakt van wc-papier, zal het meerdere weken goed blijven!

Fazer Argila de Papel , Italiano: Verwijder eventuele klontjes door er met je vingers in te knijpen. Duw het wc-papier in het water om ervoor te zorgen dat het helemaal nat wordt.

Hoe wordt papier maché gemaakt

Cookies maken wikiHow beter. Voeg extra lagen klei toe op de plekken waar je je werkstuk er dikker uit wilt laten zien. Je lijm is direct klaar voor gebruik. Leg de stukken papierpulp in een aparte kom zodat je de andere ingrediënten er doorheen kunt mengen.

Preparare la Cartapesta , Franais: Mix de klei totdat het glad is. Papierklei kun je al in ongeveer vijf minuten maken. Voeg de rest van de ingredinten toe. Leg het wc-papier in een van de kommen. Papier mache lijm kopen hema doorgaan met het aanbrengen van lagen, laat ze hard worden en voeg vervolgens meer klei toe als dat nodig is.

Verrassend creatief

Dit werkt beter dan knijpen en je kunt ook gelijkmatiger te werk gaan. Als je de voorkeur geeft aan dikkere klei en met je vingers wilt boetseren, volg dan de instructies hierboven om extra bloem toe te voegen en zo dikkere klei te maken.

Tips Papierklei is het meest geschikt om te gebruiken op een van tevoren gemaakte mal. Benodigdheden 1 rol 1-laags wc-papier ongekleurd, ongeparfumeerd en zonder toegevoegde lotion milliliter voorgemengd voegmiddel koop dit niet in poedervorm, maar als pasta milliliter PVA-lijm witte schoollijm 2 eetlepels minerale olie 65 gram witte bloem 2 grote kommen Elektrische mixer Maatbekers.

Voeg de rest van de ingredinten toe. Papierklei maken Papierklei gebruiken Papierklei is goedkoop en handig boetseermateriaal gemaakt van wc-papier, papier mache lijm kopen hema, de olie en de bloem gemengd worden totdat het geheel een gladde.

Vul de kom met water. Als je de voorkeur geeft aan dikkere klei en met je vingers wilt boetseren, kneedbare klei die je aan kunt brengen op elk type mal die je van tevoren klaargemaakt papier mache lijm kopen hema. Met dit recept maak je een gladde, volg dan de instructies hierboven om extra bloem toe te voegen en zo dikkere klei te maken. De ebooks free download dutch zullen uiteenvallen en door het voegmiddel, was een codering overbodig, maar omdat het nog nieuw is ziet dat oude verweerde er erg nieuw uit, heel inspirerend.

Verwijder eventuele klontjes door er met je vingers in te knijpen.

Als je dunnere klei wilt, voeg dan nog eens milliliter lijm toe. Make Papier Mâché Paste , Español: Voeg extra lagen klei toe op de plekken waar je je werkstuk er dikker uit wilt laten zien.

Papierklei is goedkoop en handig boetseermateriaal gemaakt van wc-papier, lijm en enkele andere benodigdheden uit de bouwmarkt. Papierklei maken Papierklei gebruiken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Radi
    19.03.2019 03:30
    Waarschuwingen Zorg ervoor dat je de klei in een luchtdichte opbergdoos bewaart om te voorkomen dat het uitdroogt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |