Hotel brasserie den burg texel zoover

Datum van publicatie: 14.03.2019

Alles werkte perfect en de kamer was schoon. Wat wilt u weten over de geselecteerde opties?

Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend. Met de warmte konden 2 grote ramen open wat heerlijk was. Tapijt wel met vlekken maar niet vies. Kies waarover u meer wilt weten. Wat wilt u weten over de geselecteerde opties?

Als je goed keek naar de details en de staat van onderhoud dan zou een facelift van de verblijfsruimten heel veel goeds doen. Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's.

Lunch- en diner Prijzen maaltijd. Ik reis voor werk.

De Waal is een van de oudste dorpen in hartje Texel. Bedankt voor uw tijd! Accommodatie kenmerken 1 persoons bedden Half pension mogelijk Internet Kinderbed Kluisje Fietsberging afsluitb.

Knus hotel in Den Burg

Hotel Brasserie Den Burg verwelkomt gasten van Booking. Albert Heijn Den Burg Supermarkt. Terug naar de accommodatie. Bij 3 of meer personen kan de waarde variëren. Nationaal Park Duinen van Texel.

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

  • Verbleven in november Als je goed keek naar de details en de staat van onderhoud dan zou een facelift van de verblijfsruimten heel veel goeds doen.
  • Ook vonden we de badkamerindeling onhandig omdat er weinig ruimte was voor het toilet en om iets neer te zetten. Ondanks dat het hotel in gerenoveerd is is het behoorlijk gedateerd.

Wat wilt u weten over de geselecteerde opties. Weinig verlichting in badkamer Zeer goede ligging, goede parking Verbleven in augustus Je bent geen nummer maar echt gast, kan het zijn dat we niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website worden geplaatst door derde partijen. Ik hotel brasserie den burg texel zoover voor werk.

Er is een fout opgetreden. Gemoedelijk hotel met bijzonder vriendelijk personeel?

Beschikbaarheid

Den Burg In Den Burg in eigen stijl ontworpen, comfortabel hotelkamer. Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode.

In het midden van het vakantie-eiland vindt u de 'hoofdstad' van Texel: Gemoedelijk hotel met bijzonder vriendelijk personeel.

Heerlijk ontbijt met meer dan ruime keuze. Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google! Dat is goed om te lezen. Ons tweede hotel was prima en niet onredelijk geprijsd. Aan de voor- en achterzijde van het hotel is een terras.

Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen. Als u inlogt of een account aanmaakt , krijgt u onbeperkt toegang tot uw lijsten via computer, tablet en smartphone. U heeft zich aangemeld! Zeer vriendelijk personeel maakt het verblijf heel gemoedelijk.

Wat zou u willen weten. Heerlijk ontbijt met meer dan ruime keuze? Als je goed keek naar de details en de staat van onderhoud dan zou een facelift van de verblijfsruimten heel veel goeds doen. Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken. Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode! Deze keer werkte het weer mee.

De rust in het dorpje, hotel brasserie den burg texel zoover.

Something to celebrate with the whole family?

Ondanks dat het hotel in gerenoveerd is is het behoorlijk gedateerd. Attracties Circuitpark Karting Texel. Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen.

Heerlijk uitgebreid ontbijt buffet? PIN Hotel Brasserie Rebecca behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

Hotel Brasserie Den Burg 7,7. Alles werkte perfect en de kamer was schoon.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |