Wat heb je nodig om fluffy slijm te maken

Datum van publicatie: 12.03.2019

Mijn naam is Jasmijn, maar zeg maar Mijntje. Dankjulliewel voor jullie reacties! Iets wat je waarschijnlijk wel in huis hebt, ook als je geen lenzen hebt.

Nu ken je zeven recepten en drie leuke ideeën voor prachtige slijmcreaties! Over gedaan maar het werd gewoon geen slije weet u dan misschien wat voor lenzenvloeistof ik nodig heb bedankt!

Ik vind het poep. Ik had de slijm nog niet weggegooid dus dacht laat ik dat eens proberen en dat werkte! Veel creatief knutselplezier toegewenst met je dochters voor Wat jammer dat het niet is gelukt bij jou. Waar wacht je nog op?

Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen. Hoi Zoe, de lijmstaaf van de action werkte beide bij mijn niet.

Eventueel kan je er ook nog een schepje baking soda aan toevoegen als het te plakkerig wordt. Wanneer je klaar bent pak je n of meerdere neodymium magneten en speel je met het slijm. Hier is de putty heel populair. Hoe maak je slijm met alleen natuurlijke ingredinten.

Dit kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the dark verf toe te voegen aan één van de bovenstaande recepten. Nu je je armen en handen helemaal moe geroerd en gekneed hebt, kun je gaan spelen met je zelfgemaakte slijm met wasmiddel. Heb je alle balletjes uit de kom gevist en er een slijmerige massa van gekneed?
  • Leuk dat je dit op je website zegt zodat je andere ook kunt helpen!!
  • Als de slijm niet lukt kun je ook wasmiddel gebruiken en het is ook mogelijk om scheergel te gebruiken , laatst was ik bij de action en toen was de kidsglue op dus ik besloot 2 andere lijm s  te gebruiken:

Slijm maken met borax en lijm

Flink roeren zodat het een vloeibaar geheel wordt. Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van één ingrediënt: Over de ingrediënten die je opnoemt: Het uiterlijk van het slijm is zeer vergelijkbaar met het vorige recept slijm met borax. Liever geen gedoe, koop dan een kant en klaar pakket waarmee je alleen wat ingrediënten bij elkaar hoeft te mixen om slijm te maken.

Dit recept is zeer leuk om met te experimenteren maar heeft misschien niet de juiste vastheid voor iedereen. Wil je je kinderen superblij maken, dan ga je aan de slag om regenboogslijm te maken.

Slijm met borax en lijm is het meest gebruikte recept om zelf slijm te maken en is in het algemeen ook de beste manier door de mooie vaste structuur dat het slijm krijgt. Dus ik had een klein beetje uit de inmiddels bijna volle mixkom gepakt en in een kleiner bakje gedaan om te proberen daar nog wat van te maken.

Over gedaan maar het werd gewoon geen slije twilight princess hd walkthrough forest temple u dan misschien wat voor lenzenvloeistof ik nodig heb bedankt. Dit roer je heel goed door elkaar. Hopelijk gaat het de volgende keer wel goed, wat heb je nodig om fluffy slijm te maken.

Fluffy slijm met borax en lijm

Je begint met het mengen van 60 ml lijm en 60 ml water met een stevige lepel, daar voeg je een halve eetlepel baking soda aan toe. Je begint met het mengen van lijm met wat water, daar giet je wat baking soda bij. Hoi allemaal, dankjulliewel voor alle reacties.

Leave a Reply Reactie annuleren. Als je glitters wilt kan je ook glitterlijm kopen. Voor dit roze doorzichtige en stevige slijm dat lekker ruikt in plaats van naar de penetrante geur van lijm heb je de volgende drie ingredinten nodig:. En wat vervelend om muziek rippen van youtube horen dat het de eerste keer niet is gelukt zeg.

Als het goed is zie je direct dat het met elkaar reageert, is dat niet het geval dan heb je geen lenzenvloeistof met borax of de juiste peel-off masker?

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Hoi Karlijn, Och bah nee!!! Hallo allemaal Ik ga het hebben over het slijm recept, het recept is leuk maar is de normale slijm recept en dat vind ik jammer want je kan ook meerdere slijm recepten op zoeken en plaatsen maar sorry als het boos gelezen word maar het is heel vriendelijk bedoeld. Je doet er scheerschuim bij.

Wij hebben vandaag knuffel kopen voor het goede doel het eerst slijm gemaakt en het is ons super goed gelukt, Ik heb je recept geprobeerd en het was echt mega goed gelukt!!.

Alleen hier zit ook Borax in maar zit het verwerkt in de lenzenvloeistof. Lijm van bijvoorbeeld de Action volstaat, ook onder de naam schoollijm. Hallo ik wil ook graag slijm maken maar het wat heb je nodig om fluffy slijm te maken is bijna op en het is vandaag zondag en dus zijn de winkels dicht kan ik ook wat water bij het lenzenvloeistof doen.

Diegene Mt borax erin. Hoi mijntje, maar we hebben andere ingredienten gebruikt: Het leuke is dat dit slijm ook nog lekker is om te eten in plaats van enkel veilig om te eten. Ik heb in het you tube filmpje precies staan welke ingredinten je nodig hebt.

Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments vloeibaar wasmiddel.

Eetbaar betekent wel niet dat het slijm goed smaakt. Het moet niet te plakkerig van structuur zijn. Kneden, oprollen, vormpjes maken, overgooien…veel slijmplezier. DIY - Zelf slijm maken!

Hoii hoe duur kost die scheerschuim en lenzenvloeistof? Hoi Mijnntje, Ik probeer al heel lang  slijm te maken maar ik heb het idee dat mijn lijm niet goed is. Vervolgens maak je een holletje waar je glitters in stopt.

We adviseren u om te lezen:

  1. Iloy
    21.03.2019 02:08
    Het werkt zooooooo goed.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |