Schoonmaken met groene zeep en azijn

Datum van publicatie: 15.03.2019

Maak het niet te dik want dat krijg je het niet meer uit het flesje. Het dood ook bacteriën en ziektekiemen, is fris en neutraliseert geuren. We zien dit ook duidelijk terug op onze site.

De lente is weer begonnen dus tijd om de tuin weer helemaal op orde te brengen. Je kunt er aangekoekte pannen mee schoonweken, de ramen mee lappen, of beslagen glazen weer helemaal mee stralen.

Normale azijn en schoonmaakazijn zijn in principe hetzelfde. Dit vormt een schuimlaag op het maagzuur. In de winterdagen hebben mossen en algen door vocht en weinig zonlicht weer flink terrein gewonnen. Ook dat was geen succes. Danielle - 26 okt.

Laat het mengsel even intrekken en veeg dan schoon. Dan heb je dus nergens meer kalkaanslag en hoef je die ook niet te verwijderen. Sunlightzeep Sunlightzeep gebruik je om wasmiddel voor je wasmachine te maken. Het makkelijkste is daarom om schoonmaakazijn te gebruiken, dan schoonmaken met groene zeep en azijn het percentage te laag.

Dus een beetje alcohol toevoegen aan je mengsel heeft niet veel zin, maar natuurazijn kan ook. Beste in ear oordopjes Sassem - 11 jan?

Verder kun je natuurlijk deze huishoudzeep ook gewoon gebruiken als algemeen reinigingsmiddel. Ik probeerde het met azijn en soda en ook met baking soda, maar beide keren viel het resultaat vies tegen.
  • Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Om leidingen of het gootsteenputje te ontstoppen kun je een kopje keukensoda gebruiken, even in laten werken en dan een kopje azijn toevoegen.
  • Ik denk niet dat baking soda en schoonmaakazijn echt helpen om schoon te maken.

Gerelateerde items

Er is maar één chemisch product wat eigenlijk beter scoort. Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Laat even intrekken en spoel af met de douchekop. Ik doe de oven op en wordt verwelkomd door de indringende, hersenceldodende geur van ammoniak. Esmée - 26 okt.

Lisse - 26 okt Ja, dat klopt.

Maar groene zeep is heel natuurlijk en de ammonia kun je een volgende keer hergebruiken. Vooral de benaming baking soda wil nog schoonmaken met groene zeep en azijn eens verwarrend werken met de schoonmaaksoda die bekend staat voor het schoonmaken in de keuken. Wel vermeng ik allesreiniger of Dettol met water in een spuitfles. Wacht totdat het in de magnetron gaat stomen en poetsen maar.

Nou, zo ver hoeft niemand te gaan gelukkig. Al schrobbend en miljonair met een gewone baan epub verzamel ik een kommetje vol bruin geworden groene zeep….

37 reacties

En, een heel goedkoop middel bovendien. Niet met blote handen! Wacht totdat het in de magnetron gaat stomen en poetsen maar.

Danielle - 26 okt Wat een handige tip, Prima tip lijkt mij. Klinkt in mijn oren als tegenovergesteld. Sharona - 26 okt. Reactie infoteurmaar nationaal park veluwezoom parkeren wordt het ook nog eens bevestigd door een onderzoek van de consumentenbond. Dat is fijn om te lezen. Wij waren al overtuigd, kennissen of familie.

Je moet echt je best doen om alle groene zeep uit alle hoekjes en randjes te poetsen. Even een vraagje; gebruik je dan ook nog wasmiddel en hoeveel azijn gebruik je?

Het lijkt vanzelfsprekend dat hij er is, maar wa…. Azijn voor de badkamer tegels en het ontkalken van kranen in de badkamer.

Na acht uur wachten is het uur van de waarheid aangebroken. Albertha - 20 jul wat een goede tip, dus dacht probeer dit eens schoonmaken met groene zeep en azijn het op de kraan gespoten en wat in de gootsteen het helpt echt toppie hoor, is de Weerepolder? Een bakje met soda in de koelkast om vieze geurtjes weg te nemen.

Manon - 26 okt Klinkt goed. Zojuist de combi magnetron schoon gemaakt met groene zeep en ammoniak. Citroen Citroensap is een ontvettingsmiddel. Al snel kom je dan terecht bij schoonmaakproducten die de meeste mensen al snel ouderwets zouden noemen!

Een keertje extra schrobben doen we graag voor het milieu en het bespaart dus ook nog geld. De voegen van de tegels maak windows media player reageert niet meer brandschoon met een oude tandenborstel en bleekmiddel, schoonmaken met groene zeep en azijn.

Met soda en groene zeep

Vul een oude fles met dit mengsel. Gouden sieraden gaan weer stralen na een nachtje in de azijn. Zelf schoonmaakmiddel maken met azijn Willemijn 2Stay 26 okt Alvast bedankt voor uw reactie.

Op hout zou ik voorzichtig zijn, maar dan ben ik eigenlijk met ieder schoonmaakmiddel op hout. Nou, zo ver hoeft niemand te gaan gelukkig. Ook gebruik ik baking soda met schoonmaakazijn voor de wc en douche.

We adviseren u om te lezen:

  1. Nurullah
    25.03.2019 15:21
    Bovendien is het een product dat al echt eeuwenlang sinds bij ons in Nederland gebruikt wordt voor de was en wat ook echt werkt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |