Microsoft online wachtwoord vergeten

Datum van publicatie: 15.03.2019

Klik op de vervolgkeuzelijst naast uw naam en afbeelding rechtsboven in het scherm. Kies de reden waarom u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen en klik op Volgende.

U moet mogelijk in het volgende scherm op de naam van uw account klikken. Dit is een eenmalig wacht woord dat u invoert in plaats van het wacht woord voor uw normale account wanneer u uw account voor de eerste keer instelt. Als u het e-mailadres voor uw Microsoft-account niet meer weet, zie dan Dat Microsoft-account bestaat niet voor tips over het herstellen van uw account.

Als u een Office abonnement hebt met semi-jaarlijkse updates of als u Outlook , , of of Outlook als een zelfstandige toepassing hebt aangeschaft, voert u de volgende stappen uit:. Outlook kan het wacht woord niet wijzigen met uw e-mail provider. Als u bijvoorbeeld het wachtwoord van een Xfinity-account wilt wijzigen, gaat u naar de Xfinity-website en volgt u de aanwijzingen.

Voer in het rechterdeelvenster een nieuw wachtwoord in het vak Wachtwoord in. Ga naar de Yahoo -website. Als u het wachtwoord bent vergeten waarmee u zich aanmeldt bij services als Outlook.

Als u een Office abonnement hebt met maandelijkse updatesmicrosoft online wachtwoord vergeten, voert u de volgende stappen uit: Klik onder Beveiliging op Wachtwoord wijzigen Indonesia Bahasa - Bahasa.

Indonesia Bahasa - Bahasa.
 • Wanneer u het wacht woord van uw e-mail account wijzigt, wijzigt u eerst uw wacht woord bij uw e-mail provider en werkt u vervolgens het wacht woord bij dat is opgeslagen in Outlook.
 • Nadat u de code in het volgende scherm hebt ingevoerd, kunt u een nieuw wachtwoord instellen. Als u een Office abonnement hebt met maandelijkse updates , voert u de volgende stappen uit:

Klik op Vertrouwen wanneer u door iCloud wordt gevraagd om deze browser te vertrouwen. Contact opnemen met ondersteuning. Wanneer u klaar bent, schuift u omlaag om te controleren of Tweeledige verificatie is ingeschakeld en klikt u op Wachtwoord genereren onder App-specifieke wachtwoorden.

Estados Unidos - Español. Als u voor sms kiest, typt u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgens  Code verzenden. Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen en App-wachtwoorden selecteren om een uniek wachtwoord te genereren dat u kunt opgeven in Outlook , Outlook en Outlook Meer informatie over beveiligingsgegevens en beveiligingscodes.

De specifieke stappen die u moet uitvoeren, zijn afhankelijk van uw versie van Outlook en van de vraag of u een Office abonnement bent of Outlook hebt aangeschaft als een microsoft online wachtwoord vergeten toepassing. Selecteer nogmaals  Volgende  om terug te keren naar het aanmeldingsscherm. Met andere woorden, als u uw Outlook. Voer uw Apple-id en Wachtwoord in en klik op de pijl, microsoft online wachtwoord vergeten. Ga naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen.

Klik op de vervolgkeuzelijst naast uw naam en afbeelding rechtsboven in het scherm!

Je stappen

U kunt op twee locaties uw wacht woord voor uw e-mail account wijzigen of bijwerken: Een e-mail account met een e-mail provider zoals Office , Gmail, iCloud of een Exchange-Server van het bedrijf. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Was deze informatie nuttig?

Met andere woorden, als dat niet wordt weergegeven. Voor Gmail is het gebruik van tweeledige verificatie en een app-wachtwoord vereist voor het controleren van uw e-mail in Outlook. New Zealand - English. Voer op het aanmeldingsscherm de naam van uw Microsoft-account in, als u uw Outlook.

Costa Rica - Microsoft online wachtwoord vergeten.

Windows 10-pc

Maak op het scherm Uw wachtwoord opnieuw instellen een nieuw wachtwoord en selecteer  Volgende. Als u bijvoorbeeld het wachtwoord van een Xfinity-account wilt wijzigen, gaat u naar de Xfinity-website en volgt u de aanwijzingen. Wanneer u het wacht woord van uw e-mail account wijzigt, wijzigt u eerst uw wacht woord bij uw e-mail provider en werkt u vervolgens het wacht woord bij dat is opgeslagen in Outlook.

Volg de aanwijzingen om uw accountnaam te selecteren en geef uw bestaande wachtwoord op. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Als u uw wachtwoord wilt bijwerken in Outlook, gebruikt u de volgende stappen. Het wacht woord wordt automatisch opgeslagen, microsoft online wachtwoord vergeten. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Als u bijvoorbeeld het wachtwoord van een Xfinity-account wilt wijzigen, gaat u naar de Xfinity-website en volgt u de aanwijzingen.

Microsoft online wachtwoord vergeten is het Engelstalige artikel ter referentie.

Vrageninfo

Crna Gora - Srpski. Ga naar de website Apple-id. El Salvador - Español. Zie Tweeledige verificatie voor Gmail instellen voor meer informatie.

Ga naar de website Apple-id. Klik op Vertrouwen wanneer u door iCloud wordt gevraagd om deze browser te vertrouwen. Selecteer het e-mailaccount dat u wilt wijzigen en kies daarna Wijzigen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Corrie
  22.03.2019 20:15
  EEN programma dat uw e-mail berichten kan weer geven en u in staat wilt stellen om deze e-mail berichten te lezen, te beantwoorden en te ordenen. United Kingdom - English.
 2. Sylvie
  31.03.2019 03:32
  Outlook kan het wacht woord niet wijzigen met uw e-mail provider.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |