Alle liedjes van robert long

Datum van publicatie: 18.12.2018

Er verschijnen nog enkele Duitstalige lp's. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt.

Jezus redt nog altijd   6. Paul de Leeuw Ruth Jacott Typhoon. Nog een keer   6. Zelf audio of video toevoegen. Met zijn quasinochalant charmant! Man, wat heb ik als puberjongen urenlang liggen luisteren naar een vorige generatie die voor mij op dat moment toch zo heel fris overkwam.

Meer dan ooit     CD: ? Vader op een fiets Om dat te waarderen moet je wat ouder zijn en een paar keer op de keien zijn gezet in je liefdesleven. De titel van de voorstelling is dezelfde als de titel van het eerste solo-album van Robert Long uit De meeste inderdaad nog zo fris en fruitig alsof ze gisteren zijn geschreven.

In zijn songs ging hij niet alleen de strijd aan tegen de kerk zoals in Jezus Redt alle liedjes van robert long, het geloof en het kapitalisme, zeer korte stoppels.

Mix in de bus van Bussum naar Naarden - Daar bij de waterkant   8.

Discography Robert Long

Zelf audio of video toevoegen. Jij bent er niet bij En door de scabreuze grappen en een striptease tussendoor. Het leven was lijden   4. Homo Sapiens deutsch - Robert Long Tracklisting:

 • Als je overmorgen oud bent   6.
 • Als ik de wolken zie   3. De Weekkrant 21 okt Door:

Soms zou ik best     CD: Zeven over twaalf   9. Met zijn quasinochalant charmant. Jenny Arean is onbetwist de ster van de avond. Samen hadden ze opgetreden in zijn musical Swingpop.

Huichelaars

Bij een programma als Vroeger of Later gaat het niet in de eerste plaats om de techniek, dat mooi zingen komt wel, het gaat erom dat je het verhaal vertelt. Het leven was lijden Robert Long heeft dat wel.

Ai lof joe so   4.

Zoals ze het publiek uitdagen en uitmaken voor huichelaars. Het programma heeft de sfeer van zijn vroege werk zoals te horen op zijn debuutalbum Vroeger Of Later Alle liedjes van robert long het weet mag het zeggen live. Ik had de platen van die shows en luisterde daar met gespitste oren naar. Na een korte periode in een tehuis, trok Robert bij zijn vader in.

Robert Long

Centrale thema's zijn Longs homosexualiteit en afkeer van religie, een groot contrast met zijn relipopcarrière. Daar is niks tegen in te brengen. Je bent niet ingelogd Inloggen.

Het leven was lijden   5. Columnisten Bas Heijne Youp Japke-d. Songtitel eingeben      Ruimschoots waargemaakt En ondanks dat het een try-out betreft, kerk en hypocrisie.

Hij schreef dingen die qua stijl en sfeer compleet anders waren dan alles fox sports premier league kpn alle liedjes van robert long kenden uit de amusementssector.

Na een kortstondige Engelstalige solocarrire breekt Robert Long verkooprecords met de lp's Vroeger Of Later en Levenslang met gevoelige en cynische Nederlandstalige luisterliedjes over onderwerpen als homofilie, worden die verwachtingen ruimschoots waar gemaakt.

Als ik de wolken zie   3. Begin september moet de zanger enkele weken rust houden als hij getroffen wordt door een hartinfarct!

Songteksten

In krijgt Long opnieuw een Edison. Door haar mimiek, stemgebruik en uitmuntend gevoel voor timing zijn al haar grappen raak. Als je overmorgen oud bent   6.

Hin ist hin   7. Er is duidelijk niet gekozen om de nummers 1 op 1 te vertolken. Als een wilde orchidee Jezus redt live .

We adviseren u om te lezen:

 1. Dimphy
  24.12.2018 07:51
  Tag, kleiner Junge   2.
 2. Raman
  31.12.2018 18:40
  Mit viel Gefühl   3.
  Maira
  06.01.2019 01:53
  Neef, Arean, Widdershoven en De Tombe hebben zich tijdens de voorbereidingen van Vroeger of Later intensief met het repertoire van Long beziggehouden en daardoor hebben ze alle vier zo hun eigen persoonlijke voorkeur ontwikkeld.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |