Spelletjes om te leren typen

Datum van publicatie: 13.03.2019

Probeer zo snel mogelijk te zijn! Text Express 1 Text Express 1 Maak woorden van de letters om jouw trein rijdende te houden en eerder dan de blauwe trein te arriveren op het volgende station.

Dansen en Dunken Dansen en Dunken Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen. Galgje Galgje Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje. Kijk goed en wees er snel bij. De Toetsen Meester Populariteit: De zombies vallen aan en er is maar één manier om ze uit te schakelen!

Zorg dat je niet wordt opgegeten!

Klik op de verzend knop om de kooltjes in de ove Letters Behendigheid Spellen 1,7 Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen? Schuldsanering natuurlijke personen curacao Behendigheid Spellen 1,3 Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.

Typen in de ruimte Behendigheid Spellen 3,1 Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord? Probeer snel de juiste letters te typen voordat de schaapjes over het hek springen. Warriors Warriors Probeer om op het goede tijdstip op de goed pijltjestoetsen te drukken. Klik na afloop op Submit Score om je score spelletjes om te leren typen de highscorelijst toe te voegen.

Copyright - OrangeGames. ABC Jumpers highscore Populariteit: Tulva Tulva Probeer om zo snel mogelijk de letters in te typen die je voorbij ziet komen!
  • Pas op voor de beestjes! De Typetuin heeft een uitdagende leeromgeving zodat je kind gemotiveerd blijft.
  • Coral Coral Coral is een spel dat draait om balans tussen cirkels en bepaalde hoogte.

Snel typen met het vuilnisbakkenspel

Word Strip Word Strip Deze spannende variant op strippoker zal je sneller en beter leren typen! Het wordt steeds lastiger, dus blijf je concentreren en geef niet op! Bezoek onze website om de leukste Snel Typen spelletjes te spelen! Typ zo snel mogelijk de hele tekst over om erachter te komen hoe goed jij bent met je typ-vaardigheden! Toets de letters die op de rots staan, in je toetsenbord en het mannetje kan klimmen.

  • Zo kun je naar het scherm kijken terwijl je typt, en hoef je dus niet steeds naar de toetsen en je vingers te kijken.
  • Probeer snel de juiste letters te typen voordat de schaapjes over het hek springen!

Maar o wee als je een fout maakt: Ook krijg je online begeleiding van een vaste typecoach. Klik op de verzend knop om de kooltjes in de ove Letters Letters Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen. Je vind daarom de allerleukste snel typen spelletjes in dit games overzicht.

Met Typetuin leert je kind razendsnel een 100% typevaardigheid

Inkt Gevecht Inkt Gevecht Versla de vijanden met woorden en laat ze het boek van Alice in Wonderland niet vernietigen! Druk op de toetsen die je op het scherm ziet om vervolgens op spatie te drukken. Warriors Warriors Probeer om op het goede tijdstip op de goed pijltjestoetsen te drukken. Kun jij snel typen wat er staat om de slechterikken weg te spelen, of om je personage langs alle hindernissen te helpen komen?

Laat de poppetjes niet te pletter vallen. Vliegtuig Typer highscore Populariteit:. Probeer om deze zo snel mogelijk te typen zodat deze aanva Spider Typer Behendigheid Spellen 5,3 Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Probeer zo snel spelletjes om te leren typen te zijn. Letter Strijder 1 Populariteit: Kijk goed en wees er snel bij.

Hoe te spelen?

Schiet alle cijfers neer! Check de demo met proefles! Probeer de juiste letters te raden en kom zo steeds een stapje dichter bij het volledige woord!

Hoe langer je woorden, hoe meer punten je zult verdienen. Maan Typen 2 Maan Typen 2 De ruimtewezens zijn terug en nu met nog meer intelligentie dan eerst. Typen in de ruimte Behendigheid Spellen 3,1 Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord. Door de hebberige kampioe Galgje Galgje Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje.

De Toetsen Meester Spelletjes om te leren typen Eet Me Niet Op Populariteit: Klassikale Cursus Onze klassikale typecursussen vinden plaats op locatie in je buurt. Het begint simpel en wordt steeds moeilijker. Snel Typen Behendigheid Spellen jumbo den haag laakweg Een spel waar je kan testen of je snel kan typen, spelletjes om te leren typen.

Beschrijving Letters Leren:

Typ spelletje waarbij je de woorden van de monsters moet typen om ze te verslaan. Typ de letters die vallen om de stad te redden. Schiet alle cijfers neer! Probeer de vogels te voeren, door de juiste letters te typen op het juiste moment.

Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Met onder andere extra games voor snel leren typen, meer aandacht voor kinderen met dyslexie, Den Hoorn. Houd zoveel mogelijk ninja's tegen en wordt de beste ninja ooit.

We adviseren u om te lezen:

  1. Marileen
    18.03.2019 06:10
    In deze Snel Typen spellen moet je heel handig met het toetsenbord zijn! Vergeet niet om op het juiste moment een power-up te activeren!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 industrialcontrolsecuritynuclear.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |